Ana sayfa İnternet Facebook Hesabı Tamamen Nasıl Silinir

Facebook Hesabı Tamamen Nasıl Silinir

111
0
Facebook Hesabı Tamamen Nasıl Silinir

Facebook Hesabı Tamamen Nasıl Silinir, Facebook kullanmak artık sizin için çok anlamsız ve gereksiz geliyor ise, ya da Facebook artık sizin güvenliğinizi tehdit edecek hale geldiyse, içeriğindeki size ait tüm bilgiler ile Facebook hesabınızı tamamen silmek mümkün. Bu yapacağımız yöntem diğer Facebook hesabı dondurma yönteminden çok farklı olup, bu yöntemde Facebook hesabınız kalıcı olarak silinmektedir. Dilerseniz yazımızın devamında Facebook hesabı tamamen nasıl silinir birlikte görelim;

Facebook Hesabı Tamamen Nasıl Silinir

Facebook hesabınızı kalıcı olarak silmek için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir.

  • https://www.facebook.com/help/delete_account linkine tıklayın. Şayet açılan sayfada giriş yapmanız istenirse Facebook’a e-posta ve şifreniz ile giriş yapın.
  • Açılan “Hesabımı Sil” adlı sayfadaki uyarıyı dikkatli okuyun. Burada da belirtildiği gibi Facebook hesabınızı bir daha kullanmayacağınızı düşünüyor ve hesabınızı gerçekten silmek istiyorsanız, verilen 14 günlük düşünme süresi sonunda bir daha girmeyeceğinize emin iseniz ve Facebook hesabınızda paylaşmış olduğunuz paylaşımlarınız veya fotoğraflarınızın silinmesini onaylıyorsanız, tüm bilgilerinizin bir daha geri getiremeyeceğinize emin iseniz Hesabımı Sil butonuna tıklayarak Facebook hesabınızın silinmesi için bir sonraki adıma geçebilirsiniz

 

  • Hesabımı Sil butonuna tıkladığınızda karşınıza Facebook Hesabı Kalıcı Olarak Sil penceresi çıkacak ve burada tekrar onay vermeniz için sizden Facebook şifrenizi ve güvenlik metnini birebir girmenizi isteyecektir. Tüm istenilen bilgileri girdikten sonra Tamam butonuna tıklayarak Facebook hesabınızın silinmesi için bir sonraki adıma geçebilirsiniz.

 

  • En son adım olarak karşınıza çıkan Facebook Hesabı Kalıcı Olarak Sil penceresi tekrar çıkarak size son bilgiyi verecektir. Burada Facebook hesabınızın dondurulduğunu ve size 14 günlük düşünme süresi verdiğini, 14 gün içinde giriş yapmadığınız takdirde isteğiniz ile tüm Facebook paylaşımlarınız, fotoğraflarınız ve Facebook hesabınızın silineceği bilgisini görebilirsiniz. Tamam butonuna tıkladığınızda Facebook hesabınızdan otomatik olarak çıkış yapılacak ve Facebook hesabınızın kalıcı olarak silinmesi için 14 günlük düşünme süresi başlayacaktır.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi 14 gün içinde Facebook hesabınıza her hangi bir giriş yapmadığınız takdirde Facebook hesabınız kalıcı olarak tamamen silinecektir. Facebook hesabınız silindikten sonra hiçbir şekilde hiçbir bilginizi geri getirmeniz mümkün olmayacaktır.

Şayet Facebook hesabınız içindeki paylaşımlarınız, notlarınız veya fotoğraflarınız gibi kişisel verileriniz ve bilgileriniz sizin için önemli ise sitemizdeki Facebook verilerinin kopyası nasıl indirilir adlı makalemizi okuyarak Facebook hesabınızdaki tüm bilgileri bilgisayarınıza kolayca aktarabilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here